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유기농 이즈니 무염버터 ; Bio Isigny unsalted butter재료 ; Ingredients 2020. 3. 23. 20:13
[ Kor ]
정말 유명하고 좋은 버터들이 있지만 제가 찾은 버터는 풍미가 있으면서도 깔끔한 “유기농 이즈니 무염버터”입니다.
특유의 버터 텁텁함이 없어 발효 빵, 버터가 많이 들어가는 타르트와 스콘을 할때 정말 적합합니다.
버터마다의 특성이 존재하지만 이 버터는 두루두루 잘 어울립니다.
[ Eng ]
There are some really famous and good butter, but the butter I found is the flavorful and clean organic(Bio) isigny unsalted butter.
It's perfect for fermented bread, tarte and scones with a lot of butter.
Each butter has its own properties, but this butter goes well together.
참조 사이트
http://www.isigny-ste-mere.com/en/our-butters/our-unsalted-butter/
Our unsalted butter - Isigny Sainte-Mère
www.isigny-ste-mere.com
Typical recipe
단호박 크림치즈 스콘 ; Sweet pumpkin cream cheese scones
BAOP #20 pumpkin cream cheese scone ; 단호박 크림치즈 스콘
* 본 포스트는 광고가 없는 개인의 포스트입니다.
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